Škola řekla: „Pojeďme!“


Na jaře to nohy samo táhne, aby šláply do pedálů kola, objevuje se touha po pohybu, větru v uších, po nových zážitcích. Proto jazyková škola Czech Prestige každé jaro otevírá cyklistickou sezonu velkou cyklistickou vyjížďkou podél krásné Vltavy. V tomto roce se cyklistická jízda konala v sobotu 16. května. A nemohli jsme si přát lepší den než tento.

Účastníci se chtějí podělit o dojmy.

 

main

 

Po složitých zkouškách je vyjížďka na kole nejlepší způsob, jak se uvolnit. V sobotu ráno v Praze panovalo nádherné počasí: svítilo slunce, ale nebylo horko. Setkali jsme se s kurátory ve stinném dvorku půjčovny kol, vybrali jsme si železné koně a vydali jsme se na poutavý výlet. Upřímně řečeno, vůbec jsem neočekával, že v Praze je podobná cyklistická stezka. Po celou dobu výletu jsme jeli okouzleni krásou a majestátností Vltavy. Chtěl bych stisknout ruku tomu, kdo navrhl vytvořit cyklistickou stezku podél Vltavy. Po cestě jsme navštívili Trojský zámek, kde na nás velmi zapůsobila nádhera jeho fontán. Poslední zastávkou na naší cestě byla kavárna pro cyklisty. Posilnili jsme se, nabrali jsme dechu a vypravili jsme se na zpáteční cestu. A znovu Vltava: doslova jako zelené šály ji zahalovaly pobřežní houštiny, kachny a labutě klidně plavaly kolem břehu – řeka v tento den prostě kvetla! Na zpáteční cestě jsme se už naučili přepínat rychlosti a jakékoliv stoupání pro nás byla hračka. Jsem přesvědčen, že všichni byli s takovou skvělou vyjížďkou na kolech spokojeni. Moje rada: jestliže si chceš zamilovat Prahu – kup si kolo.

 

— Ivan Titov, 6. skupina

 

main

 

V sobotu 16. května byl nádherný slunečný den. Naši kurátoři zorganizovali výlet velmi odpovědně, vše bylo velmi pečlivě připraveno. Toto malé dobrodružství nám pomohlo rozptýlit se a odpoutat se od každodennosti. Přivezli jsme si obrovské množství pozitivních emocí, uspokojení, nálada byla prostě vynikající, díky čerstvému vzduchu, teplým paprskům májového slunce a malebné krajině. Přáli bychom si, aby se takové akce pořádaly častěji. Veliký dík za práci s tím spojenou, za organizaci a vynaložené úsilí.

— Vika, Sabina, Nikita, 1. skupina

 

main

 

© 2009-2024 Czech Prestige - jazyková škola Natálie Gorbaněvské,
jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s.r.o.