Na veletrhu vzdělávání


 

Studenti Jazykové školy Czech Prestige Natálie Gorbaněvské, jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky, si nenechali ujít takovou důležitou událost, jako je tradiční největší a nejprestižnější evropský veletrh pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus. V tomto roce pražský Gaudeamus, již 9. v pořadí, probíhal ve dnech 26. – 27. ledna ve výstavním komplexu Praha Letňany.

 

Cílem veletrhu je nabídnout absolventům maximum informací o vysokoškolském vzdělávání a o možnostech, jak ho získat nejen v Čechách, ale i v zahraničí – veletrhu se kromě českých vysokých škol a vyšších odborných škol účastní také zahraniční univerzity a vzdělávací instituce. V tomto roce se veletrhu zúčastnilo 184 vystavovatelů. Veletrh je velmi populární akce, kterou navštěvují nejen studenti posledních ročníků středních škol, ale i Pražané – děti i dospělí, samí aktivní zvídaví lidé. Vždyť veletrh je také podívaná. Hosty přitahují zejména pavilony fyzikálních a chemických fakult – současní kouzelníci předvádějí podivuhodná kouzla, která názorně ukazují působení zákonů přírody.

 

Naši studenti získali množství dojmů a zároveň také informace o možnostech, jak dosáhnout různých odborností, dále informace o šancích na přijetí, o požadavcích na přípravu ke zkouškám a o termínech zkoušek. Všechno, co student potřebuje vědět, zde bylo předloženo jako na dlani.

© 2009-2024 Czech Prestige - jazyková škola Natálie Gorbaněvské,
jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, s.r.o.